Verhuur van Fatboy zitzakken en design lounge meubilair

Event Styling


LoungeRent heeft meer dan 10 jaar ervaring met styling van events en beurzen. Of het nu gaat om een productlancering, congres, jubileum, festival of personeelsfeest ons team van specialisten staat klaar om op basis van uw doelstelling en budget te zorgen voor een passende inrichting.

Hoe gaat dat in de praktijk? Stel, u heeft de opdracht gekregen om invulling te geven aan een evenement, uw heeft een passende locatie gevonden maar zoekt nog naar de juiste inrichting. Wilt een informele sfeer of gaat u op chique? Hoeveel gasten komen er? Blijven de gasten eten? Zijn er optredens van artiesten? Wat is de leeftijdsopbouw? Zijn er mensen mindervalide? Hoeveel bars heb ik nodig? Statafels of eettafels? Een kleine selectie van de vele factoren die van belang zijn om te komen tot een succesvol evenement.

In dit proces kan LoungeRent samen met haar partners u veel werk uit handen nemen. Aan de hand van gestructureerde vragenlijsten brengen we alle belangrijke zaken in kaart en vertalen dit binnen enkele dagen naar een duidelijk all-in voorstel met open prijscalculatie. Dus geen posten op nacalculatie of onverwachte kosten achteraf maar vooraf 100% helderheid. Daarnaast zorgen we voor zeer realistische visualisaties in 3D of zelfs virtual reality zodat u vooraf exact weet wat u kunt verwachten wanneer u de evenementenlocatie of het beursgebouw binnenloopt.

De basis steekwoorden zijn doeltreffend, stijlvol en kosten efficiënt Hierbij gebruiken we onze eigen voorraad met honderden design stoelen, banken, tafels, bars en decoraties. Maar als een bepaald element of sfeer in onze eigen voorraad ontbreekt maken we gebruik van de collectie van enkele geselecteerde partners waarvan we weten dat ze dezelfde kwaliteit en perfectie nastreven. Ook zaken als transport, op- & afbouw, schoonmaak en verzekering nemen we voor onze rekening. Zodat u als klant één aanspreekpunt heeft voor uw complete inrichting.

Wilt u meer weten over onze event styling diensten? Stuur dan een mail naar contact (apenstaartje) loungerent.nl of bel 020 716 39 41

LoungeRent rekent geen extra kosten voor styling, wel zijn er een aantal voorwaarden:

  • Uitsluitend zakelijke aavragen.
  • De locatie en datum van het evenement of de beurs zijn bekend.
  • Er is een digitale plattegrond met schaal beschikbaar.
  • Het budget voor inrichting is vasgesteld en hoger dan 1000 euro ex btw.
  • De selectiecriteria liggen in lijn in met de waarden van LoungeRent.