Verhuur van Fatboy zitzakken en design lounge meubilair

20 x Fatboy Lamzac huren gemengd

20 x Fatboy Lamzac huren gemengd
20 x Fatboy Lamzac huren gemengd
0.00
Verhuurprijs per beurs inclusief transport (zie werkwijze)
ArtikelcodeFTBLMZMIX

De geleverde kleuren worden bepaalt op basis van beschikbaarheid.
Wilt u goedkoop Fatboy Lamzac zitzakken huren zonder specifieke eisen wat betreft de kleuren? Dan is deze aanbieding wat u zoekt. Wij bepalen op basis van beschikbaarheid de kleuren die u uiteindelijk geleverd krijgt, uiteraard zorgen we hierbij voor een vrolijke mix. Hierdoor kunnen wij efficiënter met onze voorraad omgaan en bent u voordeliger uit.

  • Afmetingen: 200x90cm
  • Materiaal: nylon ripstof
  • Regenbestendig: ja

De prijs voor maximaal 1 gebruiksdag op basis van zelf afhalen en retour brengen is 200 euro ex btw, voor extra gebruiksdagen rekenen we 20 euro ex btw extra.

Voor transport binnen Nederland en Belgie rekenen we slecht 50 euro ex btw totaal. We versturen de zitzakken dan enkele dagen vooraf en u ontvangt deze als normaal pakket via PostNL, na het evenement pakt u de Lamzac zitzakken zelf weer in en geeft u het pakket af bij een Post NL pakketpunt in de buurt. De kosten voor het retour zenden nemen wij voor onze rekening.

U betaald vooraf een borg van 250 euro, voor beschadigingen brengen we 30 euro ex btw per stuk in rekening bij vermissingen het dubbele bedrag.

FAQ

Hoeveel personen kunnen op een Fatboy Lamzac zitzak loungen?

2 to 3 personen zittend, 1 persoon liggend.

Waar moet ik op letten bij gebruik van de zitzakken?

De Faboy Lamzac zitzaken zijn bijna onverwoestbaar maar om schades te voorkomen is het belangrijk om op te letten met sigaretten om brandgaten te voorkomen en bij lichte kleuren op te letten met dranken en voedsel met sterke kleurstoffen zoals rode wijn. Bij het verplaatsen van de zitzakken dienen deze altijd te worden opgetild en niet over de grond te worden gesleept.

Kan ik een tijd aangeven waarop het pakket wordt bezorgt?

Om de bezorgkosten laag te houden versturen wij de zitzakken als standaard pakket dat net als alle overige PostNL pakketen overdag of s'-avonds wordt geleverd, wel ontvangt u een track- & trace code waarmee u vooraf een indicatie kunt zien van de levertijd.

Is het mogelijk om de zitzakken direct bij een evenementen locatie zoals strandtent, park of beursgebouw te laten bezorgen?

Nee, PostNL bezorgt alleen op vaste huis- & bedrijfsadressen. Wij adviseren om de gehuurde zitzakken bij u thuis of kantoor te laten bezorgen om deze dan zelf mee te nemen naar de evenementenlocatie. Aangezien de Fatboy Lamzac zonder lucht zeer klein is op te vouwen passen 20 stuks makkelijk een kleine personenauto.

Is het ingewikkeld om de Lamzac met lucht te vullen?

Met enige oefening is dit zeer snel te doen, bekijk de instructievideo van Fatboy hier.

Verhuurt LoungeRent ook zitzakken aan particulieren?

Hoewel we ons primair op de zakelijke markt richten is het voor de Lamzac zitzakken ook mogelijk om particulier te huren. Hou hierbij rekening met de volgende punten:
  • Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw, dit bedrag komt bovenop de genoemde prijzen.
  • U dient een vooraf het huurbedrag en de borg te voldoen via bank of bij het afhalen via PIN.
  • Onze kwaliteitsnomen zijn hoger dan bij partyverhuur. Alle materialen die we leveren zijn in perfecte staat en zo willen we ze ook graag terug. Beschadigingen en vermissingen brengen we  in rekening.