Verhuur van Fatboy zitzakken en design lounge meubilair

Werkwijze

LoungeRent verhuurt design lounge meubilair voor evenementen en beurzen, hieronder vindt u een overzicht van onze werkwijze.
Assortiment
Op deze website vindt alle artikelen die wij in ons assortiment hebben. Van elke artikel vindt u een afbeelding, afmetingen en eventuele andere gebruiksinformatie. Mocht u specifieke artikelen of kleuren missen dan kunt u contact opnemen met ons kantoor. Wij zullen dan proberen om u alsnog van dienst te zijn.

Kwaliteit
LoungeRent verhuurt alleen originele artikelen van A-merken zoals Fatboy. Ons meubilair wordt dagelijks zeer goed onderhouden en na elk gebruik professioneel gereinigd. Schade worden direct hersteld en indien nodig worden artikelen vervangen.
Huurperiode
U kunt bij LoungeRent meubilair huren voor een periode van enkele uren tot maximaal 12 maanden. Voor de eerste week rekenen we één vast tarief. Voor langere periodes hanteren we speciale tarieven, u kunt hiervoor vrijblijvend een offerte aanvragen.
Prijzen
Al de prijzen op deze website zijn exclusief  21% BTW maar inclusief opbouw, afvoer & opslag van verpakkingsmaterialen, afbouw, schoonmaak en verzekering. Gratis transport is ingegrepen vanaf een bepaald orderbedrag, zie de tabel verder op deze pagina. De prijzen op onze website zijn ook de prijzen die u uiteindelijk betaald indien u netjes met onze goederen omgaat, wij rekenen geen toeslagen voor bijvoorbeeld schoonmaak of administratie.
Minimum orderbedrag & Transportkosten
LoungeRent richt zich op het leveren van complete inrichtingen voor evenement en beurzen, daarom hanteren wij minimale orderbedragen. Wij leveren alleen aan professionele gebruikers.
Levertijden
Zonder toeslag werken wij van maandag t/m vrijdag van 7 uur in de ochtend tot 7 uur in de avond. Voor activiteiten in de avond (19-00) of in het weekend (07-00) rekenen wij een toeslag van 75 euro per rit ex btw.


Levering
LoungeRent bezorgt de gehuurde goederen in geheel Europa. Indien gewenst doen we dit zelfs in het weekend of s'-nachts. De goederen op locatie uitgepakt en gebruiksklaar voor u neergezet en na het evenement weer ingepakt en opgehaald. Na gebruik worden de goederen door ons professioneel gereinigd.
Offerte aanvragen en reserveren
Via deze website kunt u eenvoudig zelf een offerte aanvragen. Dit is geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting. Kies de gewenste artikelen, gebruiksperiode en voeg de deze toe aan het winkelmandje. Klik vervolgens op de knop ‘offerte’ en volg de verdere instructies. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen controleren wij deze op beschikbaarheid en sturen u tijdens openingstijden binnen 2 uur een offerte toe per e-mail. Heeft u een offerte sneller nodig of wordt een liever persoonlijk te woord gestaan dan kunt u uiteraard ook telefonisch een offerte bij ons aanvragen.
Verzekering
De huurder is aansprakelijk voor schade en vermissing vanaf het moment dat wij het meubilair hebben afgeleverd. Namens de huurder sluit LoungeRent een verzekering af die dekking biedt tegen zaken zoals diefstal en brand, er geldt wel een eigen risico van 1000 euro per gebeurtenis. Voor deze verzekering worden geen extra kosten in rekening gebracht.
Vragen?
Heeft u nog vragen bel dan met ons kantoor in Amsterdam op 020-7163941. Voor spoedeisende zaken zijn wij 24 uur per dag / 7 dagen in de week bereikbaar.